Bale Anasanat Dalı TORK Dans Festivali Duyurusu

Değerli Hacettepeliler,

Üniversitemiz Ankara Devlet Konservatuvarı, Modern Dans Sanat Dalı'nın 22 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 19.00'da, Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi M Salonu'nda Tork Dans ve ABD Büyükelçiliği ile gerçekleştirdiği modern eserlerin sahneleneceği ortak projeye tüm Hacettepeliler davetlidir. Dans Gösterisine ilişkin afiş aşağıda sunulmuştur.

Saygılarımızla duyururuz.

Not: Etkinlik ücretsizdir.

FESTİVAL

20-22 Nisan 2015 tarihleri arasında Konservatuvarımızda Amerikan Büyük Elçiliği destekleriyle düzenlenen Tork, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Anasanat Dalı işbirliği içinde Modern Dans Sanat Dalı’nda bir dizi atölye çalışması, modern dans dersleri, seminerler, provalar ve modern dans temsilini de içeren bir dizi etkinliklerden oluşan bir modern dans festivali organizasyonu etmekteyiz. Festivalimiz 20,21 ve 22Nisan tarihlerinde bölümümüz modern dans salonunda esas olarak Rebecca Juliet Lazier ve Tork Dans Topluluğu üyeleri ile Bale Anasanat Dalı öğretim elemanlarımızın öğrencilerimiz ile birlikte çalışabilmeleri amaçlanarak planlanmış, bunun yanı sıra Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Modern Dans Anasanat Dalı öğrencileri, ODTÜ Çağdaş Dans Topluluğu Üyeleri, Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu sanatçılarının katılımına da açılması düşünülmektedir. Festival yabancı ve Türk uyruklu dans sanatçılarının vereceği derslerin ardından 22 Nisan 2015 tarihinde Saat: 19.00’da Hacettepe Üniversitesi M Salonu’ndaki 3.Açık Dans Stüdyosu Projesi Ankara temsili ile sona erecektir. Temsilde Doç.Dr.Selçuk Göldere, Öğr. Gör. Inan Mert, Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu sanatçılarından Bürge Kayacan ve Deniz Alp ile Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr.Gör. Özgür Adam Inanç’ın sahneleyeceği eserlere yer verilecektir. Giriş ücretsizdir.

Bale Anasanat Dalı Başkanlığı