TİYATRO ANASANAT DALI DUYURUSU

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı 18-20 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ODTÜ 9. Tiyatro Şenliğine Jordi Galceran Ferrer' in yazdığı "Grönholm Metodu" adlı oyunla katıldı. Öğretim Görevlisi Sinan Pekinton'nun yönettiği, mezuniyet sınıfı öğrencilerinin rol aldığı oyun, seyircinin büyük beğenisini kazanandı. Şenlik kapsamında ayrıca, öğretim üyesi Doç.Dr. Türel Ezici "Tiyato Metinlerinde Şiddet" konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Turel Ezici
Tiyatro Anasanat Dalı Başkanı

Sabah Gazetesi 21.04.15 tarihli "Hacettepe Ekibi büyük alkış aldı" başlıklı haberi