Tiyatro Anasanat Dalı Aziz Şehitlerimizi Unutmadı

Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde aziz şehitlerimizi unutmadı. Yazarlığını Tiyatro Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Türel Ezici, yönetmenliğini Deniz Gökçe Yersel’in üstlendiği “Çanakkale Geçilmez!” adlı belgesel dram gösterimi, 18 Mart Çarşamba günü saat 17.30’da Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı sahnesinde seyirciyle buluştu. Aynı gün Hava Kuvvetleri Komutanlığı "Şehitleri Anma Günü" etkinliğinde de yer alan performans izleyicilerden büyük beğeni topladı. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Lisans ikinci sınıf öğrencilerinin yer aldığı belgesel gösterimin hareket düzenlemesinde konservatuvarın öğretim üyelerinden, Bale Anasanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Selçuk Göldere, müzik düzenlemesinde Öğr. Gör. Ayşe Mine Yüksel, müzik uygulamada Öğr. Gör. Dengin Ceyhan ve yönetmen yardımcısı olarak Arş. Gör. Ayça Köklü de yer alıyor. Belgesel dramın bir sonraki temsili "Dünya Tiyatro Günü" etkinlikleri kapsamında 26 Mart 2015 Perşembe Günü saat 16:00'da Tiyatro Anasanat Dalı sahnesinde olacaktır.