Sayın Hacettepeliler, Sayın Konservatuvarlılar

Ankara Devlet Konservatuvarı Bale ASD Modern Dans Sanat Dalı ve Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü/Hacettepe Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Ortaklığı’nda yapılan toplumsal sorumluluk projesi  SANAT ENGEL TANIMAZ: B'AŞKA SANAT TEMSİLİ Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle 03 Aralık 2018’de saat 20.00’de
Hacettepe Üniversitesi Merkez Kampüsü Kültür Merkezi M Salonu Sıhhıye’de gerçekleşecektir! Hepinizi bekleriz.

03 Aralık 2018 Proje Başlangıç Sahne Sunumu (M Salonu) ile başlayacak etkinlikler dizisi
03 Aralık 2019 da Sahne Sunumu (M Salonu) ile 1 yıl sonunda yeniden bir arada değerlendirilecektir. Projemiz teknik açıdan Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Ergoterapi Bölüm Başkanı, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof.Dr.Hülya Kayıhan yönetiminde birlikte yürütülecek, sanatsal açıdan Modern Dans Sanat Dalı’nın yürütücülüğünde olacaktır. Yurtdışı ve yurtiçi birçok işbirliği ile birlikte yola çıktığımız projemizin amacı engelli Bireylerin Sanata katkıda bulanabilmelerini sağlamaktır. Bu yolda özel gruplar ile birlikte her hafta ve her ay (1 yıl boyunca) temelde engelli bireyler ve aileleri ile birlikte çalışmalar planlanacak, ilgili saha üzerinde etkili bu çalışmalar, konu ile ilgili özel uzmanlar ve sunumlar ve atölyeler ile desteklenecektir. Böylelikle 1 yılın sonunda proje asıl amacı olan ‘Engelli Bireylerden Öğrenilen B’aşka Sanat’a ulaşılması için gerekli işgücü ve artistik donanımlar planlanacaktır.
Reji ve Koreografisi’ni Doç.Dr. Selçuk GÖLDERE’nin yaptığı bölümler arası ve disiplinler arası işbirliği içeren ‘B’aşka Sanat’ Projesi açılış gecesinde başlıca İşitme Engelliler, Görme Engelliler, Bedensel Engelliler ve Zihinsel Engelli bireyler olmak üzere Bale ASD Modern Dans Sanat Dalı öğrencilerimiz ile birlikte sahne üzerinde yer alacaklar, ‘B’aşka Sanat’ diye adlandırdığımız proje öneriler ile karşınızda olacaklardır. Açılışımızda birçok dernek ve sivil toplum örgütleri uzmanlık, danışmanlık ve işbirliği konularında iştirak edeceklerdir. Bilgilerinize sunulur.

Not: Açılış gecemizde İşitme Engelli Bireyler ve Görme Engelli Bireyler için işaret dili çevirmenliği ve kulaklıklı temsil betimlemesi yapılacaktır.

Katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Saygılarımla

Bale ASD Bşk Doç.Dr.Selçuk GÖLDERE

Afiş ve davetiye için tıklayınız.